Arnold CV

Advies & service

Arnold CV

Klantvriendelijk

Arnold CV

24/7Bereikbaar

Slimme vloerverwarmingssystemen in West-Vlaanderen & Oost-Vlaanderen

Arnold CV: uw adres voor duurzame vloerverwarming!

Arnold CV uit West-Vlaanderen heeft alle kennis en ervaring in huis om u een slimme verwarmingsoplossing aan te bieden: vloerverwarming. Een beproefd systeem trouwens, de Romeinen warmden er vanaf de eerste eeuw voor Christus hun badhuizen en villa’s al mee op.

Contacteer ons

De voordelen van vloerverwarming:

Gezonde oplossing

Met vloerverwarming blijft de luchtvochtigheid veel constanter, wat een betere luchtkwaliteit geeft. Er is ook minder stof en dus een kleinere kans op huisstofmijt is.

Comfortabele oplossing

De ruimtes worden gelijkmatiger verwarmd en dankzij het gebruik van stralingswarmte voelt de warmte aangenamer aan. Er is ook geen luchtcirculatie (tocht).

Praktische en esthetische oplossing

Verwarmingsleidingen en radiatoren ontbreken of zijn niet zichtbaar, zodat er meer plaats is voor de inrichting.

Hygiënische oplossing

Eenvoudig schoon te maken in tegenstelling tot radiatoren of convectoren

U hebt de keuze uit diverse vloerverwarmingssystemen die werken met warm water. Arnold CV kan de vloerverwarming ook gemakkelijk combineren met energiezuinige en milieuvriendelijke systemen zoals zonnepanelen en warmtepompen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de overheidssubsidies en premies bij de plaatsing van deze duurzame oplossingen.

Vraag meer informatie over de vloerverwarmingsoplossingen van Arnold CV!

Meer info of een gratis offerte?

Contacteer ons op

West-Vlaanderen

0475 34 18 09

Oost-Vlaanderen 

0472 19 11 21

Wij werken in heel West-Vlaanderen 

Brugge, Oostkamp, Zedelgem, Torhout, Koekelare, Gistel, Oudenburg, Oostende, Bredene, De Haan, Blankenberge, Knokke-Heist, Middelkerke, Nieuwpoort, Koksijde en Veurne

Wij werken ook in Oost-Vlaanderen 

Gent, Drongen, Wondelgem, Merelbeke, Melle, Destelbergen, Sint-Martens-Latem, De Pinte, Deinze, Nevele, Aalter, Knesselare, Ursel, Zomergem en Lovendegem.