Arnold CV

Advies & service

Arnold CV

Klantvriendelijk

Arnold CV

24/7Bereikbaar

Plaatsen van waterverwarmers in West-Vlaanderen & Oost-Vlaanderen

Arnold CV is uw specialist in waterverwarmers!

Altijd warm water, wanneer u maar wilt, dat wil niemand meer missen. Er zijn verschillende mogelijkheden om water voor een bad, douche, schoonmaak of afwasje op te warmen. Arnold CV in West-Vlaanderen is uw adres voor waterverwarmers op maat.

Contacteer ons

Waterverwarmers op gas

Voor waterverwarmers op gas werken we alleen met gesloten toestellen (type C) van de merken Bulex, Vaillant en Junkers. Een gesloten apparaat werkt volledig onafhankelijk van de lucht in de ruimte waar het toestel hangt, zodat er geen enkel risico op CO-vergiftiging is.

Elektrische waterverwarmers

Elektrische waterverwarmers en elektrische boilers plaatsen wij bij voorkeur van merken zoals Ariston, Atlantic, Bulex en Chaffoteaux. Een elektrisch toestel is veiliger, omdat er bij de productie van warm water helemaal geen CO aangemaakt wordt.

Zonneboilers en warmtepompboilers

Bij ons hebt u een uitgebreide keuze uit boilers en waterverwarmers op gas of elektriciteit, maar ook zonneboilers en warmtepompboilers leveren en installeren wij. De plaatsing ervan is een grotere investering, maar het is wel een duurzame oplossing die goedkoper is in verbruik. En u krijgt nog premies of belastingvermindering ook omdat u voor groene energie kiest.

Wist u trouwens al dat Arnold CV een specialist is in de vervanging van oude verwarmingssystemen of -elementen door de nieuwste energiebesparende modellen? We vertellen u er graag meer over.

Arnold CV plaatst ook vloerverwarmingssystemen om te combineren met onze milieuvriendelijke zonnepanelen en warmtepompen.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over onze waterverwarmers of andere diensten in centraleverwarmingssystemen!

Meer info of een gratis offerte?

Contacteer ons op

West-Vlaanderen

0475 34 18 09 

Oost-Vlaanderen 

0472 19 11 21

Wij werken in heel West-Vlaanderen 

Brugge, Oostkamp, Zedelgem, Torhout, Koekelare, Gistel, Oudenburg, Oostende, Bredene, De Haan, Blankenberge, Knokke-Heist, Middelkerke, Nieuwpoort, Koksijde en Veurne

Wij werken ook in Oost-Vlaanderen 

Gent, Drongen, Wondelgem, Merelbeke, Melle, Destelbergen, Sint-Martens-Latem, De Pinte, Deinze, Nevele, Aalter, Knesselare, Ursel, Zomergem en Lovendegem.